PERSONVERN

PERSONVERNSERKLÆRING

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Yteevne.no sine nettsteder. Studio M Monika Jarzembowska (org. No 994 512 412) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden: Yteevne.no Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av nettsiden Yteevne. Ta kontakt på epost: post@yteevne.no for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Nettsiden Yteevne samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Du kan se informasjonen om deg selv på innstillinger inne på "min profil" på kurssiden din. Du kan be oss slette alle opplysninger om deg når som helst. 

Ved sletting av informasjon vil det ikke lengre være mulig å logge deg inn på våre nettkurs uten e-postadresse eller passord. 

Ved utseendelse av faktura er vi pliktig til å oppbevare disse opp til 5 år og kan naturlig nok derfor ikke slette regnskapsbilag.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer og e- postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

Hvordan informasjon innhentes?

Nettsiden Yteevne samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi navn og epost adresse, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
– Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
– Ved påmelding til webinar, kurs og konferanser
– Når man laster ned dokumenter som e-bøker fra våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Kurs du kjøper fra Yteevne: 

 Ved kjøp av kurs ber vi deg registrere deg med navn og epost adresse. Epost adressen din vil også være ditt brukernavn for å logge deg inn på kurset som du har kjøpt hos Yteevne.

Som kursdeltager vil du ha tilgang opp til et år. Du kan når som helst melde deg av disse epostene, men husk at vi da ikke får sendt deg viktig informasjon som du får som en del av kurset du har kjøpt. Når du er ferdig med kurset vil du fortsatt få tilsendt e-post med tips om trening og kosthold.  For å melde deg av trykker du bare "unsubscribe" nederst på e-posten du mottar.

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Cookies

På nettsiden Yteevne benytter cookies (informasjonskapsler), og ved å bruke dette nettstedet samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker hjemmesiden vår. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som f.eks. IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser slik at cookies ikke blir akseptert.

Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.
Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.
Her er en oversikt over hvilke cookies vi bruker på våre nettsider:

Facebook

Formål: Funksjon for å dele via Facebook. Setter ikke cookie selv, men hvis en er tilstede blir den lest.

 

Google analytics

Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Cookiene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker.

Studio M Jarzemwbowska og Yteevne.no etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern, og om du har spørsmål er du velkommen til å sende en e-post på post@yteevne.no

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på yteevne.no og Kajabi og lagres i vårt CRM-system,  vårt marketing automation system som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon som samles inn lagres så lenge du  fortsatt er på e- post listen. Informasjonen slettes på oppfordring ved å enten kontakte vårt kundesenter eller ved å trykke på “unsubscribe” i e-postene.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter , men Studio M Monika Jarzembowska kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Studio M Monika Jarzembowska.

Alle Kajabi og Stripe transaksjoner er underlagt systemenes egne retningslinjer for personvern som du kan finne her.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Studio M monika Jarzembowska ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Oppdatering eller endring

Studio M Monika Jarzembowska forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst så fremst endringene er i tråd med en hver tid gjeldene regler, lover eller forskrifter. Endringene publiseres på våre nettsider Yteevne.no. Større endringer som kan få konsekvens for deg vil vi informere deg gjennom kontaktinformasjon du har gjort tilgjengelig for oss. 

 

Kontaktinformasjon

Post@yteevne.no
Studio M Monika Jarzembowska

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.