TREN TRYGT, LINDRE SMERTER & FOREBYGG FOR GRAVIDITETSPLAGER

Sett deg på ventelisten å få  ekslusive tilbud og informasjon når vi åpner. 

Helt uforpliktende så klart!

Ja takk, sett meg på venteliste

HVORDAN VILLE GRAVIDITETEN DIN VÆRT HVIS

✨  Du følte deg sterk, full av energi og fin hver dag.

✨ Du kunne trene mye til tross for at du var gravid.

✨ Du hadde lite eller ingen graviditetsplager

✨ Du kunne få en kortere og enklere fødsel.

✨ Du kunne forberede kroppen for fødselen.

✨ Du kunne hente deg raskere inn igjen etter du hadde født

 

RIKTIG TRENING UNDER GRAVIDITETEN HAR MANGE FORDELER FOR BÅDE MOR OG BARN OG VI VIL IKKE AT EN ENESTE MAMMA SKAL GÅ GLIPP AV DISSE FORDI HUN ER REDD FOR Å TRENE FEIL.

DU TRENGER IKKE Å TRENE SOM EN 90 ÅR GAMMEL DAME!

Du kan være sterk, full av energi og føle deg fin HVER DAG hvis du bare gjør de riktige tingene.  

Når du trener riktig under graviditeten vil du merke at du kroppen spiller på lag med deg og at du kan trene mye til tross for at du er gravid. 

Her har vi fokus på hva som fungerer best for DEG med det DU motiveres av, slik at du kan være den sprudlende dama du var også før du ble gravid.

Dette er ikke en plan du er ferdig med på noen uker, for så å stoppe opp fordi du blir plaget av "gravidplager". Trening kan tilpasses alle trimesterne, også de dagene du ikke orker noe.

Om du føler deg klar til å få en sprek graviditet med lite smerter så er dette for deg!

Bedre trent, mer energi og trivsel inni og utenpå. 

Når du tenker tilbake på graviditeten, vil du takke deg selv for at du tok action for å skape en sterk, tett og smertefri kropp innenfra og ut. 

DET ER MULIG FOR DEG

✨  Du kan få en kortere og enklere fødsel.

✨ Du kan trene mye til tross for at du er gravid.

✨ Du kan få få eller ingen graviditetsplager

✨ Du kan trene deg opp slik at du kan hente deg raskere inn etter fødsel

✨  Du kan føle deg sterk, full av energi og fin hver eneste dag <3

Ja takk, sett meg på venteliste

Dette får du i medlemsskapet ditt

LIVE TRENING MED PT

Hver mandag starter vi uken sammen slik at du får en skikkelig BOOST på treningen.  Dette er for å hjelpe deg å kickstarte uken din i gang!

EGEN PORTAL

Du får tilgang til øvelser som forebygger og lindrer plager, treningsprogrammer og workshops. Alt er laget slik at du kan se det når det måtte passe deg.

WORKSHOP

Hver måned inviterer vi eksperter innen sitt felt til å komme å ha en workshop med verktøy for en bedre graviditeten eller tiden etter fødsel slik at du får får kunnskapen du trenger for en best mulig gravitet og postpartum.

LINDRE & FOREBYGGE

Forskning viser at RIKTIG trening under graviditet kan både forebygge og lindre  typiske graviditetsplager som urinveisplager, rygg og bekkenplager og generelt mindre smerter under graviditeten. Alt dette har du fri tilgang til i medlemskapet.

FORBERED HODE OG KROPP

Få hjelp til å ruste hode og kroppen for fødselen. Det kan hjelpe deg skape en enklere fødselsopplevelse, mindre stress for babyen og raskere tilbakevending etter fødselen viser forskning.

UNNGÅ PLAGER

Forskning viser oss at hele 1/3 får urinveisplager og 1/10 får fødselsdepresjon etter fødsel. Graviditetstrening har vist å kunne forebygge begge disse to.

VARIASJON

Øktene er tilpasset slik at du kan være i studio eller hjemme. Du kan velge om du kun ønsker å bruke kroppsvekt eller legge til strikk, vekter eller graviditetsball.

 

SKREDDERSYDD

Øktene er tilpasset graviditeten og tar hensyn til de ulike forandringene som skjer i trimesterne.

HEIA GJENG

Forskning viser oss at vi har større sjangse for å lykkes når vi er sammen om ting. Derfor får du også en egen gruppe vi møtes i for motivasjon, støtte og påfyll av energi. Sammen er vi sterkere <3

DET ER BRA FOR BÅDE DEG OG BARNET DITT

Hei, Jeg heter Monika!
Jeg er småbarnsmamma, osteopat & personlig trener. Jeg brenner for behandling og trening av gravide og tiden etter fødsel. 
Jeg har vært der du er og jeg vet hvor frustrerende det er å gå fra en aktiv treningshverdag til å føle seg malplassert på treningssenteret. Selv om du kan trening, står du plutselig redd for å gjøre noe som kan skade deg eller barnet.

Jeg synes det er synd at redsel er det som gjør at mange slutter å trene i graviditeten når det har SÅ mange fordeler for både deg som er gravid og barnet ditt!

Jeg vil at du skal ha en graviditet du elsker. Hvor du kan trene trygt, smertefritt og forebyggende for tiden som kommer. Og nettopp derfor har jeg laget mammaportalen.  

Alt er laget for deg slik at du bare kan trene uten bekymringer. Og det beste av alt, det er bra for både deg og barnet ditt.

FÅ INFORMASJON NÅR VI ÅPNER

Trykk under om du vil være den første til å vite når vi åpner dørene.

497 ,-

Ingen bindingstid

✨ Live trening med meg som din instruktør

✨ Treningsprogram for 3 trimester

✨ Forebygging og lindring av graviditetsplager

✨ Egen portal

✨ Privat treningsgruppe

✨ Workshop med gjester

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

4997 ,-

Årlig

✨ Live trening med meg som din instruktør

✨ Treningsprogram for 3 trimester

✨ Forebygging og lindring av graviditetsplager

✨ Egen portal

✨ Privat treningsgruppe

✨ Workshop med gjester

SETT MEG PÅ VENTELISTEN

✨ ✨ MEN VENT, DET ER MER! ✨ ✨

FÅ MED BONUS VED Å BESTILLE NÅ!

KICKSTART MED MEG!

Bestiller du idag har du muligheten til å få en 1-1 samtale med meg slik at vi kan skreddersy for behovene dine. I denne samtalen kan vi legge en strategi for å nå målene dine frem til fødselen. (Verdi 1997,-)

JA TAKK, JEG VIL HA GRATIS BONUS!

VANLIGE SPØRSMÅL

Hver uke starter vi treningen sammen slik at du får en boost i treningen din. 

På LIVE treningene våre vil du får muligheten til å trene alt fra kroppsvekt, til bruk av strikk/vekter eller med ball for å avlaste bekken og ryggen.

Inne i portalen din har du treningsprogrammer og videoer du kan følge ved siden av LIVE treningen din. Disse inneholder video med forklaringer slik at du kan få hjelp til å utføre treningen din med god teknikk.

 

Ja det gjør det. Øktene har mye variasjon og kan gjøres både med og uten vekter.

 

Øktene er laget slik at du kan trene uansett nivå eller trimester. Hvor intensitivt eller hvor tungt du ønsker å ha en økt er helt opp til deg selv.

Trening er ikke noe man har tid til, det er noe man prioriterer tid til. Vi har alle 24 timer i døgnet og jeg er helt sikker på at hvis du kutter ut litt på tiden du bruker på tv og sosiale medier, så er det mulig å finne de 30 minuttene i løpet av dagen.

Dørstokkmila er seigere når man er alene enn med andre som hjelper deg. Når du melder deg inn hos oss gir vi deg hemmeligheten som tar bort dørstokkmila for godt.

Vi har ingen bindingstid i medlemskapet vårt, med mindre du melder deg på for et år.  Vårt mål er  å gjøre deg trygg, lindre smerter og forebygge for graviditetsplager. Er ikke det riktig for deg, er det bare å sende oss en e-post. 

Husk at endring tar tid og det krever en del øving for å bli god på noe. 

 

Da har du 14 - dagers prøvetid til å teste det ut. Er du ikke fornøyd, sender du oss bare en e-post så kansellerer vi medlemskapet ditt uten at du betaler. 

Vi forstår at ikke alle vil klare å kunne være med på alle LIVE treningene våre. 

LIVE treningene blir derfor liggende i facebook gruppen og portalen, så selv om du det ikke alltid passer å møte opp når vi trener, har du muligheten til å kjøre øktene når du får tid. På den måten slipper du å trene alene =)

Øvelsene kan ta alt fra 1-10 min. Du trenger ikke å bruke lang tid på de. Du kan også inkludere dem inn i treningen din for å støtte bekkenet enda mer. 

Jeg er klar!

HAR DU SPØRSMÅL? SPØR MEG DA VEL!

Skriv til meg i chatten på høyre side eller send meg en uforpliktende epost på [email protected]

Ja takk, jeg har et spørsmål!
Close

50% Fullført

VENTELISTEN!

Skriv inn navn og epost og trykk på den rosa knappen så sender jeg deg informasjon når vi åpner.

Du vil få gratis inspirasjon om motivasjon, trening og kosthold  fra meg via epost og kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe nederst i eposten.
(PS: Du er ikke forpliktet til noe ved å melde deg på ventelisten)